Ποιοί είμαστε /

Η DATUM ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ είναι μία ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία

Ξεκινήσαμε το 2004 με όραμα να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον ανταγωνιστικό κλάδο της πληροφορικής και σύντομα αναδειχτήκαμε σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες Πληροφορικής στην Δυτική Ελλάδα.

Βασική αρχή μας είναι να προσεγγίζουμε το κάθε έργο, ανεξαρτήτως μεγέθους, με μεθοδικότητα, σοβαρότητα και προσήλωση στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας.

Δυνατά μας σημεία είναι η πολυετής εμπειρία μας σε υπηρεσίες μηχανογράφησης, με ευρύ πελατολόγιο σε ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα και την Αττική, καθώς και οι συνεργασίες μας με τις κορυφαίες εταιρείες λογισμικού και hardware. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις HP, Lenovo, Dell στον τομέα του hardware και Softone, Prosvasis, Sunsoft στο λογισμικό.

Επιπλέον διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001:2015 και ISO/IEC 27001:2013 για το εμπόριο και την τεχνική υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκτυπωτών, περιφερειακού εξοπλισμού υπολογιστών και λογισμικού, καθώς και για την ανάπτυξη λογισμικού.

Η έδρα μας βρίσκεται στην Πάτρα, στην οδό Αγ. Ανδρέου 163. Από τις αρχές του 2020 λειτουργεί το γραφείο μας στην Αθήνα, στην λεωφόρο Συγγρού 229, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας στην Αττική.

Για την στελέχωση της, η DATUM επέλεξε έμπειρο και καταξιωμένο ανθρώπινο δυναμικό με σπουδές στην Πληροφορική, την Οικονομία, το Marketing από Ανώτατες & Ανώτερες Σχολές. Η τεχνογνωσία, η ειδίκευση, η εμπειρία, και η συνεχής προσπάθεια κατέταξαν σύντομα την DATUM σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες Πληροφορικής στην Δυτική Ελλάδα.

Ιδρυτής της εταιρίας είναι ο Γιώργος Ροκανάς, διπλωματούχος Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής από το 1986 στις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου.

H Ομάδα μας

Γιώργος Ροκανάς

Ιδρυτής-Διευθυντής

Γεννήθηκε το 1964 στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 1986 από το τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Αγγελική Γκανοπούλου

Γεννήθηκε το 1969 στην Πάτρα. Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Απασχολείται από τον Σεπτέμβριο του 2004 στην εταιρεία με κύριο αντικείμενο την διοίκηση-διαχείριση έργων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Θράσος Σταθόπουλος

Γεννήθηκε το 1979 στην Πάτρα. Αποφοίτησε από το τμήμα Electronic Engineering του De Montfort University. Απασχολείται από το 2005 στην εταιρεία με κύριο αντικείμενο τη δημιουργία και διαχείριση δικτύων, συστήματα τηλεπικοινωνιών και ασφαλείας.

Ανδρέας Μακρής

Γεννήθηκε το 1979 στο Σύδνεϋ Αυστραλίας. Απόφοιτoς από το ΑΤΕΙ Ηλεκτρολογίας Πατρών το 2002. Απασχολείται στην εταιρεία από το 2008 με κύριο αντικείμενο την τεχνική υποστήριξη λογισμικού εμπορικών εφαρμογών.

Φίλιππος Ροκανάς

Γεννήθηκε το 1995 στην Πάτρα. Τελειόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών. Απασχολείται από το 2019 στην εταιρεία με κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη ιστοσελίδων και e-shop.

Δημήτρης Σερέτης

Γεννήθηκε το 1977 στην Πάτρα. Αποφοίτησε από το Deree College με bachelors degree στο Marketing. Απασχολείται από το Οκτώβριο του 2020 στην εταιρεία με κύριο αντικείμενο τις πωλήσεις.

Μαρία Σουρλή

Γεννήθηκε το 1968 στη Σπάρτη. Αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Απασχολείται από τον Ιανουάριο του 2016 στην εταιρεία με κύριο αντικείμενο την εξυπηρέτηση πελατών.

Βασιλική Χονδρογιαννοπούλου

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1983. Είναι απόφοιτη του τμήματος Λογιστικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας. Απασχολείται από τον Ιανουάριο του 2018 στην εταιρεία με κύριο αντικείμενο την εξυπηρέτηση πελατών.

Ηλιάννα Ζουμπούλη

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996. Είναι απόφοιτη του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνίων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ευθύμιος Σοφάκης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι απόφοιτος του τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας. Απασχολείται από τον Ιανουάριο του 2022 στην εταιρεία με κύριο αντικείμενο την τεχνική υποστήριξη.