Πελάτες - έργα /

Περισσότερο από τα λόγια, μιλούν για εμάς οι πελάτες και τα έργα μας

Από το 2004 αναλαμβάνουμε έργα μηχανογράφησης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα με συστήματα ERP και CRM. Μας εμπιστεύονται (καθιερωμένες και αναπτυσσόμενες) εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον εμποροβιομηχανικό κλάδο, στην εστίαση, μικρές και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, εταιρείες logistics και μεταφορικές.

 

Καλύπτουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας σε επίπεδο φορητών συσκευών και εφαρμογών, αναπτύσσοντας και υλοποιώντας εφαρμογές για κινητά και tablets, απογραφικά συστήματα και ex-van. Επίσης καλύπτουμε το κομμάτι της λιανικής και της εντατικής λιανικής με εξειδίκευση σε POS συστήματα, ζυγιστικές και ταμειακές μηχανές.

 

Προσφέρουμε λύσεις παραγγελιοληψίας, παρακολούθησης διανομών, διαχείρισης στόλου οχημάτων, καθώς και συστήματα κρατήσεων/ραντεβού, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών μας για καθετοποίηση και αυτοματοποίηση των λειτουργιών τους.

 

Δημιουργούμε και αναλαμβάνουμε την φιλοξενία ιστοσελίδων και e-shops ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή προβολή.

 

Η εμπειρία μας στην σχεδίαση και υποστήριξη δικτύων, server rooms, σύγχρονων IP τηλεφωνικών κέντρων, μας έχει καθιερώσει ως τους πλέον ειδικούς στον χώρο.

 

Και φυσικά εξειδικευόμαστε στο να προσφέρουμε τις ιδανικές λύσεις σε επίπεδο hardware για όλα τα έργα μας, ενώ προσφέρουμε after sales υποστήριξη on site ή εξ αποστάσεως, με την ταχύτητα που έχει ανάγκη ο επαγγελματίας σήμερα.