Οι υπηρεσίες μας /

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας μπορούμε να την καλύψουμε μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών
1

Λογισμικό

Το λογισμικό αποτελεί τον πυρήνα του υπολογιστικού σας συστήματος και βασικό παράγοντα  που επηρεάζει την αποδοτικότητά σας. Η Datum βρίσκεται δίπλα σας για να σας προσφέρει λύσεις μηχανογράφησης σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες λογισμικού.

H Datum είναι Premium Partner της SOFTONE και έχει την τεχνογνωσία να υποστηρίξει πλήρως το ERP Soft1 Series 5. Το Soft1 Series 5 συμπληρώνει το κενό μεταξύ υπολογιστών, έξυπνων συσκευών και διαδικτύου, προσφέροντας ισχυρή λειτουργικότητα και μία ενιαία διαισθητική εμπειρία χρήσης, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή. Πρόκειται για ένα έξυπνο σύστημα ERP που κατανοεί τον χρήστη και τις ενέργειές του, τις αλληλεπιδράσεις και τις πραγματικές του ανάγκες. Το Soft1 Series 5 σχεδιάστηκε με επίκεντρο τον χρήστη, δημιουργώντας ένα νέο τρόπο για την απλοποίηση των καθημερινών του δραστηριοτήτων. Επιπλέον εμπεριέχει ένα πλήθος από πρωτοποριακές τεχνολογίες και χαρακτηριστικά που βελτιστοποιούν τη λειτουργία του Soft1 στο cloud, θέτοντας τις βάσεις για ένα περισσότερο ευέλικτο, έξυπνο και οικονομικό μοντέλο λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Στο κομμάτι της αμιγώς cloud ηλεκτρονικής τιμολόγησης συνεργαζόμαστε με την PROSVASIS. Με ανταγωνιστικά πακέτα παροχών, η Prosvasis έχει καταξιωθεί στην ηλεκτρονική τιμολόγηση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και για ελεύθερους επαγγελματίες. Πέρα από την έκδοση παραστατικών και την διαβίβασή τους, η Prosvasis προσφέρει την δυνατότητα σύνδεσης με το Skroutz Marketplace, ώστε να μπορεί ο χρήστης να κάνει πωλήσεις μέσω Skroutz χωρίς να έχει e-shop, δίνει την δυνατότητα διαχείρισης αποθήκης, προσφέρει πρωτοποριακές δυνατότητες reporting και πλήρες CRM για να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τις εργασίες και τις συναντήσεις σας. Κι όλα αυτά από οποιαδήποτε συσκευή, όπου κι αν βρίσκεστε.

Για ολοκληρωμένες σειρές εφαρμογών για χώρους εστίασης και ξενοδοχεία συνεργαζόμαστε με την SUNSOFT, ηγέτη της ασύρματης παραγγελιοληψίας. Με την Sunsoft και την πλήρως ευέλικτη πλατφόρμα «Αμβροσία», είμαστε σε θέση να καλύψουμε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα τις ανάγκες καταστημάτων εστίασης που λειτουργούν με εντατικούς ρυθμούς και διαχειρίζονται δεκάδες παραγγελίες. Βοηθούμε τους πελάτες μας να ξεχωρίσουν και να γίνουν ηγέτες στον τομέα τους, βοηθώντας στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών τους και προσφέροντας άμεση και άρτια κάλυψη των αναγκών της επιχείρησης.

Ειδίκευσή μας είναι να εγκαταστήσουμε και να υποστηρίξουμε τις παραπάνω εφαρμογές αλλά και να δημιουργήσουμε custom λύσεις για όλες σας τις ανάγκες. Έχουμε την τεχνογνωσία να αναπτύσσουμε και να υλοποιούμε εφαρμογές για κινητά και tablets, καθώς και απογραφικά συστήματα και ex-van.

Προσφέρουμε λύσεις παρακολούθησης διανομών, διαχείρισης στόλου οχημάτων, καθώς και συστήματα κρατήσεων/ραντεβού, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών μας για καθετοποίηση και αυτοματοποίηση των λειτουργιών τους.

Η προμήθεια εξοπλισμού είναι συχνά μια απαιτητική διαδικασία, καθώς προϋποθέτει γνώση των αναγκών του χρήστη και των απαιτήσεων του λογισμικού του.

Η Datum εξειδικεύεται στο να προσφέρει τις ιδανικές λύσεις σε επίπεδο hardware. Γνωρίζοντας πως κάθε έργο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, συνεργαζόμαστε με τον πελάτη ώστε να αποτυπώσουμε με την εμπειρία μας τις τρέχουσες και μελλοντικές απαιτήσεις του σε εξοπλισμό.

Στην συνέχεια επιλέγουμε με προσοχή την λύση που θα καλύψει τις ανάγκες του έργου προσφέροντας λύσεις από κορυφαίους κατασκευαστές όπως HP, Dell, Lenovo σε PCs, laptops, servers, workstations και οθόνες.

Φυσικά, για πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις, έχουμε την τεχνογνωσία να κατασκευάσουμε λύσεις Built To Order (BTO) και να αναβαθμίσουμε τον υπάρχοντα εξοπλισμό του πελάτη, στις εγκαταστάσεις μας ή on site.

Μέσα από συνεργασίες με καταξιωμένους κατασκευαστές, μπορούμε να προσφέρουμε εξοπλισμό για κάθε ψηφιακή σας ανάγκη πέρα από την προμήθεια ενός υπολογιστή. Κάθε τομέας εξειδίκευσής μας καλύπτεται προϊοντικά από τους μεγαλύτερους παραγωγούς.

POS συστήματα (Proline, ICS), racks για server (KRONE) καθώς και καλωδίωση, περιφερειακά υπολογιστών (εκτυπωτές, πολυμηχανήματα, UPS, NAS, εξωτερική αποθήκευση), ενσύρματη και ασύρματη δικτύωση (Ubiquiti, MicroTik, TP Link, D-Link), συστήματα παρακολούθησης και καταγραφής (Hikvision, Vivotek, Dahua), VoIP τηλεφωνικά κέντρα (Grandstream, Openvox, Yealink).

Εξοπλισμός

2
3

Υπηρεσίες διαδικτύου

Για εμάς η δημιουργία, η κατασκευή και η ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας είναι έργο που απαιτεί ιδιαίτερη προσέγγιση. Η ιστοσελίδα σας αποτελεί την προβολή σας σε υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες και φροντίζουμε να είναι αντιπροσωπευτική της εικόνας σας και άρτια τεχνικά και αισθητικά.

Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία από την κατοχύρωση της ονομασίας σας μέχρι την φιλοξενία της σελίδας σας σε γρήγορους και αξιόπιστους ιδιόκτητους servers. Εξειδικευόμαστε σε sites εταιρικής παρουσίασης και στην δημιουργία e-shops ή online καταλόγων.

Με δεδομένο πως ιστοσελίδα σας είναι συχνά η πρώτη επαφή με τον πελάτη, φροντίζουμε να ενσωματώνουμε σε αυτήν τις πιο σύγχρονες τεχνικές προβολής περιεχομένου. Επιλέγουμε μαζί σας το εικαστικό θέμα που θα σας αποδώσει, βασισμένο πάντα στο είδος της επιχείρησής σας. Αναλαμβάνουμε την υποστήριξη του εκάστοτε θέματος, τόσο στον τομέα της εμφάνισης, όσο και στον κρίσιμο τομέα της ασφάλειας.

Παρέχουμε την δυνατότητα πολυγλωσσικών σελίδων με custom μεταφράσεις όπου χρειαστεί, ώστε να απευθύνεστε σε όσο το δυνατό ευρύτερο πελατολόγιο. Αναλαμβάνουμε την διασύνδεση με Skroutz ή Best Price για να μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας μέσω των site σύγκρισης τιμών. Συνδέουμε το e-shop σας με την τράπεζα της επιλογής σας για να μπορούν οι πελάτες σας να κάνουν τις πληρωμές τους online.

Αυτοματοποιούμε την επικοινωνία με τους πελάτες σας με την ενσωμάτωση order tracking και προσφέρουμε την δυνατότητα  διαφορετικών εκπτώσεων ανά ομάδα πελατών, προσβασιμότητα ΑΜΕΑ και συμμόρφωση GDPR.

Και φυσικά αναγνωρίζουμε την ανάγκη σας για ενσωμάτωση των υπόλοιπων καναλιών επικοινωνίας με τους πελάτες σας και συνδέουμε τα social media που διατηρείτε με την ιστοσελίδα σας, δημιουργώντας ένα ενιαίο κανάλι επικοινωνίας. Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης επικοινωνίας με τους πελάτες σας προσφέρουμε την εφαρμογή διαχείρισης newsletter η οποία δίνει την δυνατότητα συλλογής email πελατών και αποστολής ενημερωτικών newsletters.

Βρισκόμαστε δίπλα σας σε όλες τις φάσεις της υλοποίησης του έργου σας με ολοκληρωμένες υπηρεσίες και παροχές. Προσεγγίζουμε κάθε έργο, ανεξαρτήτως μεγέθους, με τεχνογνωσία και αφοσίωση στις ανάγκες σας. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στους τομείς της δικτύωσης (ασύρματης και ενσύρματης), στην διαχείριση servers, καθώς και στους τομείς της επικοινωνίας και της ασφάλειας. Και φυσικά βρισκόμαστε δίπλα σας και μετά την πώληση ή την ολοκλήρωση του έργου με πρωτοποριακές, ολοκληρωμένες after sales υπηρεσίες εξυπηρέτησης και τεχνικής υποστήριξης.

  • Εγκαθιστούμε νέα και συντηρούμε υφιστάμενα δίκτυα.
  • Διαθέτουμε εμπειρία στην εγκατάσταση rack servers, server rooms.
  • Προσφέρουμε λύσεις backup για servers.
  • Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση WiFi hotspots για κοινή ή εταιρική χρήση. Αποτυπώνουμε τον χώρο, κάνουμε μελέτη ραδιοκάλυψης και προμηθεύουμε και εγκαθιστούμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για την λειτουργία του hotspot.
  • Εγκαθιστούμε δομημένη καλωδίωση για μεταφορά δεδομένων και φωνής.
  • Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και παραμετροποίηση σύγχρονων Voip τηλεφωνικών κέντρων για να απολαμβάνετε οικονομικές (ακόμα και δωρεάν) κλήσεις, ευελιξία, συμβατότητα με πλήθος συσκευών και πολλές άλλες ψηφιακές ευκολίες.
  • Μελέτη και κάλυψη του χώρου σας (εσωτερικού και εξωτερικού) με συστήματα παρακολούθησης και ψηφιακής καταγραφής τελευταίας τεχνολογίας. Παρέχεται η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου και παρακολούθησης.
  • Προσφέρουμε λύσεις καταμέτρησης ατόμων και social distancing.
  • Υποστήριξη υπολογιστών, tablets και κινητών, όπως επισκευή, αναβάθμιση, αφαίρεση ιών και ανάκτηση δεδομένων.
  • Υποστήριξη on-site, στον χώρο σας.
  • Τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου.
  • Υποστήριξη μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης στο σύστημά σας.
  • Έλεγχος και επιδιόρθωση κενών ασφαλείας στο δίκτυό σας.
  • Συντήρηση δικτύων και συσκευών (υπολογιστές, περιφερειακά, εγκατάσταση λογισμικού).

Υποστήριξη

4